TriatlonTrke

TITANS Evropska triatlon liga – Zagreb 2013

Nema komentara

Iako postoje brojni predivni pejzaži i očaravajući gradovi u Evropi, mnogi smatraju da je Hrvatska poseban dragulj u smislu prirodne i kulturne raznolikosti. Pri projektovanju triatlon staze, želeli smo da prikažemo svu lepotu grada Zagreba i njegove okoline.

titanseuropeantriathlonleague

Trka u Zagrebu je limitirana na 1500 takmičara, a uključuje 2 km plivanja, 90 km vožnje biciklom i 21 km trčanja.

 

Ruta će voditi takmičare kroz niz atraktivnih lokacija. Počinje na jezeru Jarun, vodi kroz istorijsko jezgro grada, pa sve do obližnjeg slikovitog grada Samobora i nazad.

titans

Očekujemo da će se puno lokalnih učesnika, triatlon i sportskih entuzijasta, zajedno sa profesionalcima pridružiti ovoj trci.

titans

Osim velikodušnih nagrada za najbrže takmičare, pripremili smo poklone za sve učesnike trke, kao podsetnik na prvo izdanje TITANS ETL utrke u Zagrebu. Veoma smo ponosni što možemo da pokažemo najbolje što naš grad može da ponudi u prvoj godini ovog takmičenja, a nadamo se da ćete zapamtiti ovu trku i pratiti nas i u narednim godinama.

titans

Raspored događanja

  • Preuzimanje startnih paketa: petak (7. jun 2013.)
  • Party dobrodošlice: petak (7. jun 2013.)
  • Sastanak natjecatelja: subota (8. jun 2013.)
  • Predaja bicikala: subota (8. jun 2013.) na Jarunu u zoni izmjene
  • Početak utrke: nedjelja (9. jun 2013.) – Zagreb, na Jarunu u 10:00. Takmičari će startovati u skupinama u razmaku od nekoliko minuta. Start štafeta je u zadnjoj skupini.
  • Dodela nagrada: nedelja (9. jun 2013.)

Informacije

Informacije, ažuriranja i vesti možete da pogledate OVDE. Molimo vas da se ne ustručavate da nas kontaktirate za bio kakvo pitanje!

Važna napomena

Pružamo usluge smeštaja po sniženim cenama za sve takmičare, prijatelje i osobe u pratnji takmičara Titans ETL Zagreb. Ako imate bilo kakve druge potrebe, kao što su transferi, grupna registracija, izleti i sl., molimo vas da nas kontaktirate.

Želimo da vaš boravak učinimo što ugodnijim i sadržajnijim. Takođe, možemo da vam pomognemo sa rezervacijom avionskih karata do Zagreba, kao i sa organizovanjem prenosa opreme.

Kontakt osoba: g-đa Marija Matić

e-mail: info@depol.org

Telefon:+385 1 2444 333

PRIJAVI SE!

Nemanja Korać: Triatlonac pod našim bojama
Somaraton 2013 – Šta novo donosi treća godina rekreativnog atletskog kluba iz Sombora?

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed