TrkeVesti

Trčanje.rs na 3.Noćnom maratonu

2 komentara

U subotu je održan 3.Noćni maraton u Novom Sadu. Trka koju organizuju naši prijatelji i sjajni mladi ljudi iz ARK Fruška Gora je svake godine na kalendaru trka koje Trčanje.rs organizovano posećuje zbog energije i ljubavi sa kojom je organizovana. Tako će biti i ubuduće, a ovo su naši utisci o ovogodišnjoj trkačkoj poseti Novom Sadu.

Naš pokretač su naši trkači

Ove godine klub Trčanje.rs na Novosadskom noćnom maratonu predstavljalo je preko 30 članova i članica! Svi su uspešno završili svoje trke od 4km, 21km i 42km. Većina naših članova se opredelila za trku od 21km.

Ono što su mnogi mogli da nauče, ili da se podsete, to je da trčanje nije individualni sport i da je uvek mnogo zabavnije i lepše trčati u dobrom i veselom društvu. Srce mi je bilo puno kada sam video da svi naši trkači trče u grupama, bodre jedan drugog, šale se i dobacuju. Nisu skidali osmeh sa lica, trčali su kao jedan i prolazili kroz cilj u grupama držeći se za ruke. Pokazali su nam svima šta trčanje zapravo znači –  biti uporan, držati se zajedno kada je teško i uvek sa osmehom na licu. – Milan Miletić, glavni trener RRC Trčanje.rs

Hvala vam za svu dobru energiju kojom nas pokrećete!

Zajedno do Novog Sada

Kao i svake godine organizovali smo prevoz iz Beograda do Novog Sada za sve one koji su hteli da putuju sa nama. U godinama koje su iza nas postavili smo sebi standarde kvaliteta koji želimo da pružimo trkačima i trkačicama kada putuju u našoj organizaciji, zato smo se odlučili da se i na ovaj put krene Lastom, a veliki autobus je bio skoro pun. Usluga je bila odlična, autobus nas je dovezao ispred samog starta trke, a tu nas i pokupio na kraju. Atmosfera u autobusu je bila odlična i puna dobre energije.

Trčanje.rs šator

Ove godine smo imali priliku da se na 3. Noćnom maratonu predstavimo u novom svetlu i sa novom snagom. U našem šatoru u startnoj zoni predstavili smo nove kvalitete koje Trčanje.rs uvodi u našu zajednicu i predstavili put kojim verujemo da trčanje u Srbiji treba da ide. Imali ste priliku da upoznate  nove članove tima Trčanje.rs i nove usluge kluba:

Trčanje.rs Shop – Michael Paquet

Štand sa opremom koju smo ponudili u prvoj specijalizovanoj prodavnici trkačke opreme u Srbiji – Trčanje.rs Shop je poslužio trkačima i trkačicama da se upoznaju sa brendovima i proizvodima koje do sada nisu imali prilike da vide kod nas. Tako su se tu našli besplatni energetski napici, CEP komresione čarape, patike, šorcevi, enrgetski gelovi i još mnogo toga.

Fizioterapeut – Nemanja Ivović

Masaža je veoma bitan element u procesu oporavka i članovi nešeg kluba bili su više nego zadovoljni posle terapije koju im je Nemanja pružio.

Nutricionistkinja – Jovana Srejić

Nutricionistkinja kluba Trčanje.rs je nesebično delila savete svima u vezi ishrane pre i posle trke, tako da bi oporavak posle trke bio savršen.

Podrška za sve trkače i trkačice

Naš tim odlučio je da niko ne trči trku već da budemo podrška za sve one koji su bili na stazi te večeri. Ona grupa koja je tokom cele trke bodrila trkače zviždanjem, uzvicima podrške, osmesima, aplauzima – to smo bili mi. Hteli smo da pomognemo svim trkačima i trkačicama na stazi bez obzira na klupsku pripadnost, pol ili godine, kao i da pokažemo koliko je podrška važna u toku trke.

Hvala ljudima iz ekipe ,,Trčanje.rs” , bez vas nikada ne bih mogao da postignem ovoliko bolje vreme za samo mesec dana treninga. Jedno , još veće hvala ide vam zbog toga što vi radite ono što je po meni jako bitno, pogledajte nasmejana lica oko vas i sve će vam biti jasno. Napravili ste nešto najbolje na svetu, trenirao sam fudbal i plivanje i nisam bio naročito oduševljen, ali ovde je sasvim druga priča.- Srdjan Napijalo (16)

Želimo što više trkača i što više podrške za trkače! Sve u svemu, i nama je bilo zabavno, a po osmesima bi rekli da je bilo i svima onima koji su trčali.

Naša okrepna stanica

I ove godine imali smo jednu okrepnu stanicu gde su naši članovi mogli da ostave svoje napitke unapred spremljene za trku. Takodje smo spremili vodu i za sve ostale trkače koji su protčavali pored naše stanice. Naš tim je trčao to veče samo da bi dodavali vodu našim trkačima jer kao trkači znamo, pored podrške, koliko je važna i okrepa. Potrudili smo se da našim drugovima trkačima ni jedno od ta dva ne manjka.

Run&Fit uz Trčanje.rs

Kompanija FLORIDAbel koja posluje u sklopu DELTA agraga je prepoznala značaj trčanja i našu misiju. Ostvarili smo brzu, i za prvi put sjajnu saradnju i obezbedili svim članovima kluba i posetiocima našeg šatora i okrepne stanice FUN&FIT cereal barove.

Svaka čast našim dragim članovima – pogledajte svoje pobede!

Milošević Bojan 1:24:54
Vukicević Aleksandar 1:28:37
Vlatković Petar 1:32:32
Bulog Nikola 1:35:44
Zmijanac Vojislav 1:43:52
Popov Vojislav 1:44:18
Napijalo Srđan 1:46:00
Kovač Stefan 1:47:20
Stefanović Mirko 1:49:14
Ćosić Ivana 1:54:28
Grujičić Marko 1:54:28
Naćić Bojan 1:54:28
Bučarević Katarina 1:56:12
Voštanić Uroš 1:56:13
Milanović Jelena 1:56:42
Vidaković Tanja 1:57:13
Ćirić Dragan 1:57:16
Berić Milena 2:03:57
Popović Sandra 2:08:45
Mitrović Bojana 2:08:45
Vukoje Jelena 2:25:06
Mecanov Dragana 2:30:37
Đikić Miloš 2:30:37
Janković Sanela 2:34:22
Vuksanović Marija 2:35:52

Mini maraton:

1.Glišić Dragana 0:29:23

Nikada nisam mislio da trčanje može ovoliko da usreći čoveka
Zagrebački triatlon 2012 [FOTO]

Povezani članci

2 komentara. Leave new

  • Bili ste baš glasni! Prava podrška koja je još više podizala ionako podgrejanu noćnu atmosferu! Hoćemo još:)

    Odgovori
  • Bili ste odlicni! Dosla sam na samo jedan trening, da vidim kako je to kod vas, a evo me posle 7 meseci i dalje tamo. Naravno, ne planiram da odem :). Do sad nisam bila na nekom mestu koje zraci tolikom pozitivnom energijom. Mislim da sam vam to vec jednom rekla al evo opet:
    Trcanje.rs hvala vam sto postojite!

    Odgovori

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed