Ljubljanski maraton 2012

Friško
Prvi ovogodišnji sneg i moj polumaraton u Ljubljani

Prvi ovogodišnji sneg i moj polumaraton u Ljubljani

Možda niste znali, ali naš klub je imao četiri trkača među deset najbržih Srba koji su trčali polumaraton u Ljubljani. Srećan sam što sam jedan od njih, ali nije bilo ni malo lak...

pre 204 days objavio/la Srđan Napijalo
Ljubljanski maraton 2012
Ljubljanski maraton 2012 [FOTO]

Ljubljanski maraton 2012 [FOTO]

Ljubljanski maraton 2012, Vesti Ljubljanski maraton 2012 trčalo je 154 trkača i tračica iz Srbije. I pored zimskih uslova, Ljubljana je i ove godine bila pravo osveženje radost i mesto na kome se postižu sjajni rezultati. Trkači iz Srbije Kada smo pre tri godine prvi put organizovali put na Ljubljanski m...
objavio/la Trčanje.rs
Profil modernog poslovnog lidera: Miodrag Kvrgić

Profil modernog poslovnog lidera: Miodrag Kvrgić

Intervju, Ljubljanski maraton 2012 Miodrag Kvrgić, pored toga što je generalni menadžer Merkur osiguranja u Srbiji, redovni je trkač rekreativac. Učesnik je trka kad god mu to vreme dozvoljava, a sve to postiže i uz ulogu muža i oca tri ćerke. Miodraga smo pitali sve što smo želeli da saznamo od jednog ...
objavio/la Trčanje.rs
Nevidljivi ljudi – Trčanjem protiv nevidljivosti

Nevidljivi ljudi – Trčanjem protiv nevidljivosti

Blog, Ljubljanski maraton 2012, Trkačka priča Negde upravo tih dana nakon gostovanja ministarke na B92, dobio sam preko Facebook-a poruku od jednog prijatelja. Poruka je glasila: “Voleo bih da trčim polumaraton u majici Nevidljivih ljudi u Ljubljani, 28.10.” Zanemeo sam. Prošle nedelje je Suzana Trninić sa B92 imala ...
objavio/la Davor Duboka
Pohvala ludosti – Ludost trčanja

Pohvala ludosti – Ludost trčanja

Blog, Ljubljanski maraton 2012, Najave Nije mi lako da se predstavim u par reči. Pitanje je koliko to ispadne tačno na kraju. Ja prepoznajem ljude po onome kako se ponašaju kada se vidimo u četiri oka, po onome što rade, govore i osećaju. Ipak, evo par činjenica koje znam o sebi, a za koje mislim da i drugi mog...
objavio/la Jovana Glumac
Sa školom trčanja na Ljubljanski maraton

Sa školom trčanja na Ljubljanski maraton

Akcije, Ljubljanski maraton 2012, Najave, Trke, Vesti Ostalo je još samo 4 mesta za prevoz u oba pravca. Zainteresovani mogu da se jave na kontak@trcanje.rs Milan Miletić Direktor RRC Trčanje.rs tel: 069 347 35 11 e-mail: milan@trcanje.rs  Treći put Trčanje.rs organizuje zajednički odlazak na Ljubljanski maraton. Ovo je pri...
objavio/la Trčanje.rs