Ljubljanski maraton 2012
Friško
Možda niste znali, ali naš klub je imao četiri trkača među deset najbržih Srba koji su trčali polumaraton u Ljubljani. Srećan sam što sam jedan od njih, ali nije bilo ni malo lak...
Sveže ceđeni sokici
Elixir juice bar je prvi vitaminski bar u Beogradu. Zdrav životni stil podrazumeva i brigu o tome šta unositi u organizam. Sveže ceđeni sokovi i frapei, salate, musli, čorbe, potaži i čajevi su odličan izbor za sve koji se bave trčanjem i svojim fizičkim razvojem. Ako vam je dosta pekara i hamburgernica, Elixir možete pronaći na trećem spratu tržnog centra Ušce i u Kralja Petra 42. Trčanje.rs preporuka: granola jogurt + Asia.
Ljubljanski maraton 2012
Ljubljanski maraton 2012, Vesti
Ljubljanski maraton 2012 trčalo je 154 trkača i tračica iz Srbije. I pored zimskih uslova, Ljubljana je i ove godine bila pravo osveženje radost i mesto na kome se postižu sjajni rezultati.
Trkači iz Srbije
Kada smo pre tri godine prvi put organizovali put na Ljubljanski m...
Intervju, Ljubljanski maraton 2012
Miodrag Kvrgić, pored toga što je generalni menadžer Merkur osiguranja u Srbiji, redovni je trkač rekreativac. Učesnik je trka kad god mu to vreme dozvoljava, a sve to postiže i uz ulogu muža i oca tri ćerke.
Miodraga smo pitali sve što smo želeli da saznamo od jednog ...
Blog, Ljubljanski maraton 2012, Trkačka priča
Negde upravo tih dana nakon gostovanja ministarke na B92, dobio sam preko Facebook-a poruku od jednog prijatelja. Poruka je glasila: “Voleo bih da trčim polumaraton u majici Nevidljivih ljudi u Ljubljani, 28.10.” Zanemeo sam.
Prošle nedelje je Suzana Trninić sa B92 imala ...
Blog, Ljubljanski maraton 2012, Najave
Nije mi lako da se predstavim u par reči. Pitanje je koliko to ispadne tačno na kraju. Ja prepoznajem ljude po onome kako se ponašaju kada se vidimo u četiri oka, po onome što rade, govore i osećaju.
Ipak, evo par činjenica koje znam o sebi, a za koje mislim da i drugi mog...
Akcije, Ljubljanski maraton 2012, Najave, Trke, Vesti
Ostalo je još samo 4 mesta za prevoz u oba pravca. Zainteresovani mogu da se jave na kontak@trcanje.rs
Milan Miletić Direktor RRC Trčanje.rs tel: 069 347 35 11 e-mail: milan@trcanje.rs
Treći put Trčanje.rs organizuje zajednički odlazak na Ljubljanski maraton. Ovo je pri...